Σε ένα pop-up show-έκπληξη, οι U2 παρουσίασαν το περασμένο Σάββατο το νέο τους τραγούδι, Atomic City. Το κομμάτι παίχτηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο show, το οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο. Η μπάντα γύρισε video clip και ανέβηκε στη σκηνή, παίζοντας νέο κομμάτι, δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το residency της στο Las Vegas.

Συγκεκριμένα, οι U2 ξεκινούν το “U2 UV: Achtung Baby” residency τους στο μεγαλειώδες MSG Sphere. Στο πλαίσιο προετοιμασίας για τις συναυλίες τους, έπαιξαν το κομμάτι αρκετές φορές. Το Atomic City παίρνει το όνομά του από το ψευδώνυμο που είχαν δώσει στο Las Vegas κατά τη δεκαετία του ’50. Τότε, η περιοχή της Nevada αποτελούσε χώρο δοκιμής ατομικών βομβών.

Ο Bono μιλώντας για το τραγούδι είπε πως είναι «ένα rock n’ roll 45αρι single με στοιχεία post-punk από τα 70s» και θυμίζει «Blondie και The Clash». Στο πλαίσιο του show-έκπληξη, ο Bono μίλησε και για την προηγούμενη εμφάνιση των U2 στη Fremont Street. Εκεί γύρισαν το video του “I Still Haven’t Found What I’m Looking”, τον Απρίλιο του 1987.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας για το residency τους στο Las Vegas, οι U2 αποκάλυψαν το νέο τραγούδι τους, Atomic City

Τα γυρίσματα που έκαναν φέτος οι U2 περιλαμβάνουν και τον ντράμερ τους, Larry Mullen Jr. Δυστυχώς, ο γνωστός ντράμερ δεν θα συνοδεύσει τη μπάντα στο residency που έχει στο Las Vegas, καθώς αναρρώνει από επέμβαση. Ο Ολλανδός ντράμερ Bram van den Berg θα τον αντικαταστήσει. «Οι τέσσερίς μας ηχογραφήσαμε το τραγούδι. Δυστυχώς, ο Larry Mullen Jr. δεν θα είναι μαζί μας στο Sphere. Δεν ακούει τις οδηγίες των γιατρών του. Ούτε και αρκετοί από εμάς. Αλλά είναι εδώ απόψε. Ένα χειροκρότημα για τον Larry Mullen Jr.», είπε ο Bono στο κοινό που βρέθηκε στο show-έκπληξη.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.