Οι Unverkalt ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την κυκλοφορία του πρώτου single “Loathe & Love” από τον δεύτερο επίσημο δίσκο τους με τίτλο “Lump of Death: Chaos of Dead Lovers”. Το single είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από σήμερα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το “Loathe & Love” συνδυάζει τον χαρακτηριστικό ήχο των Unverkalt με νέες πειραματικές προσθήκες από την alternative και avant garde μουσική σκηνή και με την ένταση των συναισθημάτων να παίζει πρωταρχικό ρόλο ήδη από το πρώτο δείγμα του επερχόμενου δίσκου.

Εμπνέεται από τη σκοτεινή δεκαετία των ’70s, η οποία επηρέασε το μυαλό και τις πράξεις ανθρώπων και έγινε εφιάλτης για πολλούς ακόμη και σήμερα.

Η μουσική των Unverkalt συνδυάζει διάφορα είδη, όπως το doom, το post-metal, το avant-garde και το alternative, προσφέροντας ένα μοναδικό και πολυδιάστατο ηχητικό τοπίο. Μέσα από τη συνδυασμένη επίδραση αυτών των μουσικών ειδών, οι Unverkalt δημιουργούν έναν σκοτεινό, μελαγχολικό ήχο. Οι στίχοι και η μουσική αποτυπώνουν την ανθρώπινη ψυχή, τις σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης και τις πράξεις που μπορούν να επηρεάσουν και να βλάψουν βαθιά τον καθένα από εμάς.

Πλησιάζει ο δεύτερος δίσκος των Unverkalt
Πλησιάζει ο δεύτερος δίσκος των Unverkalt

Η κυκλοφορία του single “Loathe & Love” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Ο δεύτερος επίσημος δίσκος του συγκροτήματος, “Lump of Death: Chaos of Dead Lovers”, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023 από την Argonauta Records.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Unverkalt

Album: A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers

Unverkalt: George Stamkos (Κιθάρα), Themis Ioannou (Κιθάρα, πλήκτρα), Dimitra Kalavrezou (Φωνή), Spyros Olivotos (Μπάσο), Giorgos Kalavrezos (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.