Βαλβολίνη και Spell the Pain μας προσκαλούν στο υπόγειο του Nomads Athens για ένα εκρηκτικό live στις 18 Ιουνίου 2023! Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η αξία του εισιτηρίου είναι στα 5€.

Οι Βαλβολίνη δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2019 στον Πειραιά και ενώνουν Rap και Rock με Ελληνόφωνο κοινωνικοπολιτικό στίχο. Τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφόρησαν το EP “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” και τον Οκτώβριο του 2022 το πρώτο τους album “Διαταραχή”

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Βαλβολίνη: YouTubeFacebook | Instagram | Bandcamp | Spotify

Οι Spell The Pain είναι ένα rap project με αρκετές επιρροές απο rock, funk, soul αλλά και σύγχρονες trap παραγωγές. Με έδρα την Αθήνα , εχουν πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις , όπως του Schoolwave 2019. Μετά το reset του κορονοιου, βγαίνουν πάλι στις σκηνές της Αθήνας, πειραματίζονται με τον ήχο και το στυλ συνεχώς καθως υπόσχονται ένα live με πολύ ανεβαστικη διάθεση.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Spell the PainYoutube | Instagram | Spotify

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.