Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ολοκληρωμένου album,  Beautiful Slaughter, οι Vegan Mosquitoes επιστρέφουν, με 4 ολοκαίνουργια singles τα οποία θα κυκλοφορήσουν διαδοχικά μέχρι τα μέσα του 2024.

Πρώτο στη σειρά είναι το Halo, ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη ‘‘Εμβατήριο Πένθιμο και Κατακόρυφο’’ στο οποίο γίνεται και άμεση αναφορά μέσα στους στίχους και το κομμάτι. 

Η ηχογράφηση του Halo πραγματοποιήθηκε στο Zero Gravity Studio.Την παραγωγή και την μίξη ανέλαβε ο Δημήτρης Δημητριάδης ενώ το master έγινε στο Athens Master.

Το video clip, κόντρα στο βαρύ κλίμα που φέρει το Halo μέσα από τους στίχους αλλά και τη μουσική, αποτελείται από πλάνα της Μανταλένας, του Κριστιάν, της Μαρτίνας και του Δημήτρη σε live, pre-live εμφανίσεις, πρόβες και στο studio κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του συγκεκριμένου κομματιού. Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ ανέλαβε ο Γιώργος Μυλωνάς, ενώ τα πλάνα τραβήχτηκαν από τους Σταύρο Μιχαλίτση και Αρετή Κατσούλα.

Το Halo των Vegan Mosquitoes κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο κανάλι της μπάντας στο youtub

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Vegan Mosquitoes

Vegan Mosquitoes: Martina Demopoulou (Φωνή), Christian Bacojohn (Μπάσο), Dimitris Kouniakis (Κιθάρα), Mantalena Krikelli (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.