Ο VoxPopuli επιστρέφει δυναμικά λίγους μήνες μετά τη ΔΑΝΑΗ με ένα απόλυτα καλοκαιρινό single που ακούει στο όνομα A V A C T A X T O.  Ένα τραγούδι, όπου οι Ρόδες συναντούν το UK Garage και το Trip Hop! Μαζί του βρίσκουμε τον Black Mustard, ο οποίος, ασχολείται με το Hip – Hop, είτε ως MC είτε ως ακροατής από το 1998, κάνοντας επιλεγμένες συμμετοχές και εμφανίσεις.

VoxPopuli και Black Mustard παρουσιάζουν το A V A C T A X T O, ένα single που αναμένεται να γίνει καλοκαιρινό hit

Οι στίχοι στέκονται ενάντια στις συντηρητικές και πατριαρχικές καταβολές της κοινωνίας, με αιχμές στη Rap κοινότητα στην οποία κινούνται χρόνια και οι δυο καλλιτέχνες.

Κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από την Black Caramel Records.

Credits:

Written & Performed: VoxPopuli, Black Mustard

Recorded by: Brak (Cell 11364 Studio)

Mixed & Mastered by: Selini

Ο VoxPopuli επιστρέφει δυναμικά λίγους μήνες μετά τη ΔΑΝΑΗ με ένα απόλυτα καλοκαιρινό single που ακούει στο όνομα A V A C T A X T O
Ο VoxPopuli επιστρέφει δυναμικά λίγους μήνες μετά τη ΔΑΝΑΗ με ένα απόλυτα καλοκαιρινό single που ακούει στο όνομα A V A C T A X T O

Έχει γράψει μουσική για μια ταινία μικρού μήκους, ενώ έχει κυκλοφορήσει ένα Album (MoxieKult). Έχει επίσης αρκετά singles και ως μέλος της κολεκτίβας Radical Breaks, έχει διοργανώσει συνεργατικά κάποια από τα πρώτα Χορευτικά Hip-Hop Parties στην Ελλάδα.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

VoxPopuli: Facebook | Instagram | Spotify | Youtube

Black Mustard: Instagram

Cell 11364 Studio: Instagram

Selini Music: Instagram

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.