Οι Youth Valley,  λίγο μετά την κυκλοφορία του single, “Hurricane” και την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Death Disco, παρουσιάζουν κι άλλο ένα νέο τραγούδι. Το “February” περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους, “Lullabies For Adults” που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου από την Make Me Happy Records (Europe) και την Shelflife Records (USA).

Το “February” είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στο χειμώνα και συγκεκριμένα το μήνα Φεβρουάριο. Μιλάει για ένα άτομο του οποίου η μοναξιά και η εσωστρέφεια, αλλά ταυτόχρονα ο απελπισμένος ρομαντισμός και η ανάγκη του να αγαπήσει κάποιον, το έκαναν να ερωτευτεί έναν μήνα και να τον οραματιστεί ως οντότητα. Από την άλλη θα μπορούσε να είναι απλά, ένα τραγούδι χειμωνιάτικης νοσταλγίας και ανεκπλήρωτου έρωτα.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Youth Valley

Album: In Times New Roman…

Release Date: 16/06/2023

Youth Valley: Joseph Powell, Dean Jola, George V., Aki Rei, Anastasios Zisis

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.